Coastal Bend - Amy Curry
Licenca nr: 0692879 - TX / REALTOR® në Casa de Curry Real Estate Group
Çdo zyrë Keller Williams® është në pronësi dhe operim të pavarur
Detajet e mia
GJUHËT English
SPECIALITETE DHE EMËRTIMET SRES
MARKET CENTER Coastal Bend

Rreth meje

I am a full time Realtor with Keller Williams Coastal Bend Realty, and an active member of the Corpus Christi Association of Realtors, National Association of Realtors, and a certified Seniors Real Estate Specialist. I served on the TREPAC, Government Affairs, and the Foundation and Community Outreach committee. A devoted wife, mother, and professional Realtor who is committed to providing the best service for all your real estate needs.

I am a life long resident of the Coastal Bend, servicing buyers and sellers in Corpus Christi, Port Aransas, Portland, Rockport, Ingleside, Aransas Pass, Sinton, Taft, Odem, Mathis, and Sandia. I have enjoyed working with buyers and sellers and provide a superior level of service and a wealth of knowledge to all of my clients.

If you are looking for an agent to go above and beyond to make a real estate transaction as seamless as possible, I am the agent for you. As I like to say at Casa de Curry Real Estate Group, "New beginnings start here". Where will your new beginning take you?

My Preferred Vendors
A curated selection of vendors that I trust and recommend for various services. Discover reliable businesses that offer exceptional quality and a commitment to excellence.
My Preferred Vendors
I've worked with exceptional businesses and service providers. If you need information or recommendations for lenders, contractors, remodelers, and more, please don't hesitate to reach out.
Vendosni emailin ose numrin tuaj të telefonit së bashku me një mesazh të shpejtë dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.
Ju lutemi shkruani emrin tuaj.
Ju lutemi shkruani mbiemrin tuaj.
Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Ju lutemi shkruani një adresë të vlefshme emaili.
Vendos një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit. Vendos një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani një mesazh
Duke klikuar "Dërgo mesazh" ju pranoni se të dhënat tuaja personale do të trajtohen në përputhje me politikën tonë të privatësisë dhe do të ndahen me një agjent imobiliar të Keller Williams ose qendër tregu.
Mesazhi u Dergua
Dicka shkoi keq. Ju lutemi provoni përsëri.
Amy Curry
Numri i licencës: 0692879
Casa de Curry Real Estate Group

Celular
Zyrë
Contact Me
bnp6ag5ua44bvpopa620
Coastal Bend
4518 Everhart Road, Ste 101 716
Zyrë

Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.